Læs vores kundereferencer

Sælger af Tuapannguit 9, 504
Bibi Mikaelsen

Haluu Miki, Ingolu

Qujanarujussuaq inima tuarviortumik isumannaatsimullu tuniniarnerani sullissigasuarnissannik, Sullissinersi toqqissisimanarlunilu malinnaatitsinersi iluaqaaq, allanullu innersuussutigerusunnaqaluni.

Kissappassi neriullungalu suliffik siunissassami pitsaasumik ingerlalluarumaartoq tamaginnulllu naammaginartumik toqqissinartumillu angusasaqarfiumaartoq.

Hej Miki og Ingo

Tusind tak for jeres hurtig og fleksibel sagsbehandling af salget af lejligheden. Det er yderst betryggende i det I er hurtige til at kommunikere så snart der sker noget - det kan jeg kun anbefale andre herom.

Jeg ønsker og håber foretagendet få god vind fremover i trygge hænder og tilfredsstillelse for alle parter.

Inussiarnersumik - det bedste hilser
Bibi Mikaelsen

Sælger af Uiffak 7, 203
Brian Kibenich

Ønsker du at etik og moral spiller lige så meget ind som saglige og faglige kompetencer i et grønlandsk ejendomsmarked, ja så er Lynges.gl afgjort værdige til opgaven. Således sender jeg et stort TAK for et hurtigt og effektivt boligsalg gennemført på blot 8 dage i et ellers turbulent marked.

Sælger af Musaq 2, 2
Kristine & Mads Peter Heiselberg

“Miki og Ingo stod for salg af vores lejlighed og køb af hus.

Vi oplevede en nærværende, behagelig, uformel og professionel behandling, hvor både Miki og Ingo altid stod til disposition ved spørgsmål og opkald.
De fremstår som et velspillende og effektivt team med kunden i centrum.

Lynges bolig & erhverv har særdeles gode kontakter, bred kundekreds og altid en plan B i baglommen! 😃👍🏽

De bedste anbefalinger herfra 😃”

Sælger af Qunguleq 6C
Inunnguaq & Karen Fleischer

Vores lejlighed har været til salg i et halvt års tid hos en anden ejendomsmægler men uden held.. Derfor kontaktede vi Ingo og Miki hos Lynges. Med det samme oplevede vi top professionelt service af begge og de solgte lejligheden på ca. en uge!!!

Min kone og jeg er sikre på vi aldrig vil bruge andre ejendomsmæglere end Ingo og Miki!

Vi siger tusind tak herfra og god vind fremover ❤️

Sælger af Avaalaqiaq 10
Rebekka Bisgaard & Martin Per Kristiansen

Asasagut Ingo og Miki,

Det er første gang vi har solgt en bolig. Og det gav os en enorm tryghed, at I varetog salget så professionelt og indlevende, som I har. Og specielt jeres efterfølgende, vedholdende opfølgning på købers advokats berigtigelse værdsætter vi meget. Jeg vil til enhver tid anbefale jer til den, der gerne vil sælge sin bolig på bedst mulige vilkår, men på redeligt, troværdigt grundlag.

Alt det bedste til jer fremover.

Sælger af Ole Brandtsvej 5C
Piitaaraq Rosbach

Kære Miki & Ingo

Jeg vil gerne sige tusind tak for et hurtigt salg af min lejlighed, I skal have ros for at være som I er, simpelthen nogle gode mennesker, som er til at stole på.
Jeg kigger tilbage med glæde på den gamle lejlighed og ser frem til at flytte ind i mit nye lejlighed.

Forsæt det gode arbejde.

Sælger Inspektørbakken 8, 3900 Nuuk
Lulu Høegh, datter til sælger

Lynges har stået for salget af min mors hus. De har taget hånd om alt det praktiske omkring salg og jagten på ny lejlighed til min mor. Hun har følt os 100 % i sikre hænder og Miki har virkelig gået skridtet ekstra og gjort det så let for hende som overhovedet muligt at gå fra husejer til lejlighedsejer.
Sender de varmeste anbefalinger med ønsker dem alt godt på deres vej i fremtiden

Sælger Atertaq 6, lejl. 103, 3905 Nuussuaq
Marianne Wind

Virkelig professionel og fantastisk nærværende. Fra start til slut havde jeg den allerbedste fornemmelse i maven. Jeg blev jævnlig informeret, vi havde gode dialoger og de ydede en service langt ud over, hvad vi havde aftalt og hvad jeg havde forventet. Jeg vil KLART anbefale lynges.gl

Sælger af Seernaq 5, 301, 3905 Nuussuaq
Lars-Peter & Heidi Noasen

Til st stole på, betryggende, hurtige og sidst men ikke mindst arbejder for kunderne.
Det er anden gang vi handler med lynges.gl, første gang da vi skulle købe lejlighed, vi var så glade for behandling at vi ikke tøvede med at kontakte dem da vi skulle sælge vores lejlighed for at købe et hus. Allerede dagen efter var lejligheden solgt.
Samarbejdet har været godt og hurtig, vi er tilfredse med handlens afslutning.
Så hvis du har brug for hjælp til at sælge eller købe så tøv ikke med at kontakte dem, de arbejder med kunden i centrum.
Tak for hjælpen Miki og Ingo

Tatiginarput, toqqissisimanarput, sukkapput minnerunngitsumik sullitatik pingaartillugit sulipput.

Aappassaa sullinneqarpugut.
Siullermik inissiamik pisiffigaarput, sullissilluangaarmata nangaassuteqarnata illussatsinnik nassaaratta attavigaarput. Aqaguani paasitinneqarpugut inerput tunisoq.
Sullinneqarnerput assut pitsaavoq sukkavoq aamma naammassineqarnerata inernera pitsassuuvoq.
Taamaattumik illit pisiassarsiortutit imaluunniik tunisassaateqaruit nangaassutissaqanngilatit sumut saaffiginninnissannut. Taassumami sullisissavaatit illit pingaartillutit.
Miki aamma Ingo qujanarujussuaq

Lars-Peter & Heidi

Sælger af Qimerlua 19, 101, 3900 Nuuk
Michael & Birgithe Lyberth

Lynges.gl-imut qujarusuppugut sukkanerpaamik inerput tunigamikku. Erseqqissumik paasinartumik toqqissisimanartumillu sullinneqarpugut. Innersuulluarneqarsinnaapput.. Ilaana 😊

Tusind tak til Lynges.gl, for lynhurtigt salg af vores lejlighed.
Lynges.gl var top professionelle. Kommunikationen var rigtig god. Enkel og lige til at forstå. Vi vil helt klart anbefale Lynges.gl, til hvem som helst 😊

Sælger Augo Lyngesvej B 1443, 3920 Qaqortoq
Frank Hedegaard Jørgensen

I hele forløbet omkring salget af mit hus i Qaqortoq var Miki Lynge en stor hjælp fra først til sidst.

Han reagere straks på henvendelser og hjalp mig i alle henseender omkring salget. Jeg kan derfor kun medgive Miki Lynge mine bedste anbefalinger - bedre ejendomsmægler findes ikke :)

Inspektørbakken 16-imik tunisisoq
Mininnguaq Kleist

Mikip illuga tunigamiuk misigisimavunga suliaq toqqissisimanartumik ingerlanneqartoq. Ingop illoq nuannersumik assilivaa taamaalilluni avammut saqqummiunneqarnera kusanarluni. Illup suliareqqinnissaanut periarfissanik nuannersunik ulikkaarpoq, pisisussanillu tamakkuninnganik takunnissinnaasunik suliaqarsinnaasunillu nassaartoqartariaqarpoq. Tamaattumik tuniniarnera sivisulaarpoq. Mikili utaqqiisaasumik illumut attartuisinnaasunik nassaarpoq, taamaalillunilu nooreerluta illumut aningaasartuutit apparluarput. Mikilu soorunami piserusuttunik tulluartunik nassaarluarpoq. Miki Ingolu - qujanaq sullilluarassinga!

Sælger af Qernertunnguanut 12A, 101
Pilunnguaq Petrussen & Mikkel Jørgensen

Vi oplevede Lynges Bolig & Erhverv som en tillidsvækkende og professionel
mægler. God kommunikationsevne, flot eksponering, god service og
hurtighed i alle dele af salgsprocessen. Hilsen P. Petrussen og M.
Jørgensen

Sælger af Manguaraq 27, 103, 3905 Nuussuaq
Esther Møller Geisler

Så fik Lynges.gl solgt min lejlighed, det hele gik så hurtigt, jeg knap nok fik indset at jeg skulle til at flytte.
Miki og Ingo kom og vurderede min lejlighed og de har bare været mega hurtige fra start til slut, samt at man er blevet godt informeret hele vejen igennem.
De bliver tilfældigvis også dem jeg køber ny lejlighed af. De har været med rundt og vist os de lejligheder vi har været interesseret i, hvor de bare har været ærlige og troværdige hele vejen igennem og jeg har bare følt mig tryg i deres hænder.
Tusind tak for at sælge min lejlighed og endda give os et nyt hjem!

Sælger af Qimerlua 20, 3900 Nuuk
Pilu Semionsen & Nikolaj Mikaelsen

Miki qujanaq sukkasuumik, sukataarlutit inigisarput tunigakku. Akianullu ajunngeqisumut akigillugu. Ullut ataaseq-marluk nittartagamiippoq, sukkangaaramilu købsaftale atsioreerlugu. Iluaq imaallaat illutaarpugut kissaatigingaakkatsinnik 🤘💪 qujanakulooq!

Sælger af Qimerlua 10, 3900 Nuuk
Elga & Mikael Kristensen

Vi vil gerne afslutte med endnu en tak til Jer for at have klaret salget af vores hus i Nuuk hurtigt og professionelt. Det var ikke let, og der var en useriøs køber ind over, som forsinkede processen, men alligevel lykkedes det Jer at få det solgt på godt to måneder. To måneder var sjovt nok også det, Jeres konkurrent og vores tidligere mægler mente, at han kunne sælge det på, da han i september 2016 påtog sig opgaven.

Men det handler jo ikke blot om tid - også Jeres service skal I roses for - hurtige tilbagemeldinger, når man henvender sig, samt et godt informationsniveau generelt var en forskel, vi oplevede i forhold til de første seks måneder, huset stod til salg. Og så er I begge gode til kommunikationen med kunden - også den svære slags, når en køber er sprunget i målet.

Sælger af Qiterlia 1A, 101, 3905 Nuussuaq
Peter Knudsen

Qujavugut sullissilluarsimanissinnut lejlighed tunniunneraniit naammassinissaanut sullissilluartarput innersuulluarneqarsinnaavoq god service 👍

Sælger af Qimerlua 56, 3900 Nuuk
Sara-Maria Kreutzmann & Kaaleeraq Grønvold

Indenfor en måned har Lynges.gl allerede fået solgt vores lejlighed 😀👏 Det kalder jeg effektivt og hurtigt flot stykke arbejde👌 Jeg håber de nye ejere vil nyde udsigterne og den dejlige rolige kvarter, som vi gjorde😍 Qimerlua 56 SOLGT 😍 👌👏 Tusind tak for det flotte arbejde og hjælpen👏

Ilumut sullarinnerannut qujanarujussuaq!! 😊💪👏👏 marloriarluta tuniniaanerit siulliit allat marluk iluatsinngisaat, Lynges.gl tuneriikatappaat!! 😉😂😂💪👍👏👏 🌟🌟🌟🌟

Sælger af Qernertunnguanut 12C, 205, 3905 Nuussuaq
Niels Guntofte Nielsen

Vi havde behov for mere plads og satte vores lejlighed til salg hos Miki og Ingo. Det gik hurtigt og effektivt ved både salg og senere køb af ny bolig. Kommunikationen gennem hele forløbet var upåklageligt og vi følte os trygge hele vejen ved både salg og køb. Kan varmt anbefale Miki og Ingo til køb eller salg. Tusind tak for den gode og ærlige service.

Sælger af Saqqarlernut 26, 3900 Nuuk
På vegne af sælger Ingrid Ezekiassen Lennert

Kiisamiuna suliaq naammassillartoq - anaanama illuata tuniniarnera. Lynges.gl - imut qujangaarpugut sullissinissinnut. Allanut innersuuttassaqaassi.
Salget af min mors hus er nu færdig og i den forbindelse har vi brugt Lynges.gl, som har udført deres arbejde helt tilfredsstillende og vi anbefaler dem gerne til andre ;) Qujanaq.

Sælger af Uiffak 2, lejl. 101, 3905 Nuussuaq
Aqqaluaq B. Egede

Inikorput tunivoq erlinnaraluaqisoq. Lynges.gl qujanarujussuaq sullissilluarassi. Assut kiffartuussinersi pitsaavoq. Misilittagartunersi nittarsaasillaqqinnersilu qujassutigeqaakka👍

Sælger af Suloraq 1, 502, 3905 Nuussuaq
Jukka Wagnholt

Det har været en fornøjelse at bruge Lynges.gl, de arbejder hurtigt, effektivt og profesionelt. De holdte mig underrettet med alt hvad der foregik i sagen.
Mange tak for hjælpen

Sælger af Asiarpak 9 lejl. 202, 3905 Nuussuaq
Hanne Møller Ezekiassen

Salg og køb af lejlighed gennem Lynges.gl, Lynges Bolig & Erhverv, gik rigtig godt for mit vedkommende.

Jeg kan sagtens anbefale at bruge Lynges.gl, når man skal handle bolig.
De gode til at følge op under hele forløbet, betryggende for mig, som både skulle sælge og købe.
Og altid hjælpsomme til at fortolke detaljer i aftalerne.

Tak til jer begge J

Køber af Inspektørbakken 32, 3900 Nuuk
Pia Broberg

Elsker vores ny hus. Takket være professional og ærlig service👌🏼. Realle informationer, absolut anbefaldings værdige ejendomsmæglere.

Sælger af Uiffak 17, 201, 3905 Nuussuaq
Bjørn Holm

Aluu Miki, qujanaq tuniniaanitsinni pisinitsinnilu pitsaasumik sullikkatsigut. Sullissinersi iluarisimaaqaarput :-) Hej Miki, tak for rigtig god service ved salg og køb af bolig. Super service :-)

Sælger af Qernertunnguanut 12C, 305
Christine Lynge Heilmann

Vi har hele tiden troet på at Lynges bolig & erhverv nok skulle få solgt vores bolig. Vi har været rigtig glade for Lynges bolig & erhverv gode service og kan varmt anbefale dem til andre der vil sælge deres bolig eller dem der gerne vil købe en bolig. Tusind tak for jeres indsats. Qujanaq ! :)

Sælger af en Tuapannguit 11A, 602
Hans Christian Sværd

Miki Lynge´s fantastiske indsats med at sælge min ejerlighed var favorabel, fik underskrevet formidlingsaftale d. 20 april, og indenfor 1 måned havde han allerede solgt den. Tak for din flotte indsats og kan varmt anbefale Miki som ejendomsmægler, da Miki udrettede en masse ting for mig, da jeg selv ikke er tilstede. Tak for din flotte indsats med salget og ikke mindst hjælpen for at undersøge lejligheden nærmere.

Sælger af Asiarpak 2 301
Rosannguaq Rossen

Miki og Ingo gav en supergod service og var effektive hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale Lynges Bolig og Erhverv til dem der vil købe eller sælge deres bolig. Vores lejlighed blev solgt på 10 dage :)