Gertrud Rasksvej 20, 3900 Nuuk

Udlejes til virksomheder / det offentlige

Helt igennem fantastisk og stilfuld 6 rums ejendom på ca. 186 m2 udlejes til virksomheder / det offentlige, perfekt som chefbolig. Ejendommen er velbeliggende tilbagetrukket opad fjeldet på Gertrud Rasksvej med en skøn udsigt over Godthåbsfjorden. Den pragtfulde villa er i 2 plan, hvor stueplan indeholder køkken, spisestue, opholdsstue, gæstetoilet og bryggers. 1. sal indeholder 4 gode soveværelser, stor fordelingsgang samt badeværelse. Kan overtages snarest.

Indretning
Stueplan: Entré. Hall der fordeler adgangen til de øvrige rum samt trapper til 1. sal. Opholdsstuen, spisestuen, køkkenet samt hall er adskilt ved flotte franske døre samt glasdør, der fordeler lyset maksimalt. Rummelig opholdsstue med fremragende udsigt fra karnappen til ud til fjorden, der er tillige udsigt mod Kolonihavnen. Spisestue med plads til et gedigent spisebord og fremragende lysindfald. Hyggeligt køkken med landlige fornemmelser. Der er i forvejen et komfur, emhætte samt opvaskemaskine. Fint gæstetoilet med håndvask. God bryggers med plads til opbevaring, grovkøkken, der er tillige plads til at installere vaskemaskine.

1. sal: Stor fordelingsgang til 4 rigtig gode værelser, hvoraf to af dem har vestvendt udsigt til fjorden. Badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.

Sagsfakta

Type:Villa, 1 fam.
Leje pr. mdr.:21.000 kr.
Depositum:63.000 kr.
Areal:186 m2
Opførelsesår:2006
Rum:6
Sagsnr.:1289

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Miki R. Lynge
Miki R. Lynge
Cand. Jur., Indehaver
Telefon: +299 556699

Jeg vil gerne se boligen: