Tuapannguit 11B, 201., 3900 Nuuk

Lækker og meget velholdt 3 rums ejerbolig i det meget attraktive Tuapannguit, der kun har haft 1 ejer. Lejligheden er beliggende i det yderste tårn, hvorfor man har en fremragende udsigt mod syd samt til Godthåbsfjorden. Ejerforeningens vedtægter giver tilladelse til at firmaer kan købe ejendom i netop dét tårn. Lejligheden er placeret således, at stuen og altanen vender mod syd og derfor giver en fremragende lysindfald samt læ for nordenvinden, lyden fra vejen er derfor også minimal. Nuuk downtown er 'rundt om hjørnet', hvor byens mange butikker, cafeer, kulturudbud, barer og restauranter frister. Boligen har parketgulve fra Junckers samt Genvex ventilationsanlæg der giver utrolige lave varmeudgifter. Offentlige rente- og afdragsfrie lån.

Indretning: Fin entré med parketgulv og garderobeplads. Lyst værelse med sydvendt havudsigt, parketgulve og skabsplads. Køkken og stue i åben forbindelse med parketgulve og fremragende udsigt og lysindfald. Køkkenet er fra HTH og er med hvide elementer og dertilhørende hårde hvidevarer, udgang til en skøn sydvendt altan, der lægger i læ for nordenvinden og har masser af sol, på solrige dage. Altanbrædderne er malet denne sommer. Mellemgang med klinkegulv og gulvvarme, skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, bruseniche med afskærmning i hærdet glas, toilet samt hvide skabselementer med nedsænket vask. Rummeligt soveværelse med 4 integrerede højskabe.

Til boligen hører også et depotrum og dørtelefon, derudover er der fælles cykelrum, barnevognsrum samt elevator. Ejerforeningen administreres professionelt af Agerskov Consulting.

Sagsfakta

Type:Ejerlejlighed
Kontantpris:2.795.000 kr.
Udbetaling:140.000 kr.
Brutto:15.557 kr.
Netto:13.385 kr.
Ejerudgift pr. md.:1.301 kr.
Areal:80 m2
Opførelsesår:2009
Rum:3
Sagsnr.:1287

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Jeg vil gerne se boligen: