Pupik 2, 101., 3905 Nuussuaq

Meget attraktiv og velindrettet 4 rums ejerbolig på 105 m2. Beliggende på øverste etage og i 2. række til Malenebugten med en dejlig havudsigt fra stue og den store terrasse over Malenebugten. Skønt og flot HTH køkken med hvide skabselementer. Gulvvarme og Genvex ventilationsanlæg overalt i huset. Offentlige rente- og afdragsfrie lån.

Indretning

Indbydende entré og mellemgang med garderobeplads, stilfuldt gulv med aflange mørke klinker. Lækkert badeværelse med bruseniche, badekar, væghængt toilet, flot gulv med aflange mørke klinker. Fra mellemgang er der adgang til to gode børneværelser med garderobeplads.

Ejendommens centrale rum er uden tvivl stue og køkkenet. Rummet har et vanvittigt godt lysindfald som skyldes de store vinduer og altandøre, der vender både mod øst og syd. Den store L formede altan kan tilgås to steder fra, hvorfra der er en fantastisk udsigt mod Malenebugten og Qinngorputs nye marina, med alle lystbådene. Stuen og køkkenet er i åben forbindelse, og det flotte og lyse køkken er fra HTH. Fra køkken er der adgang til et bryggers, som har en praktisk funktion i form af vaskerum og opbevaringsrum, som man kan lukke af for. Skønt soveværelse med indbyggede skabe.

Derudover er der til lejligheden tilknyttet et rummeligt fælles kælderrum til opbevaring.

Skøn ejerbolig til den kvalitetsbevidste familie.

Sagsfakta

Type:Ejerlejlighed
Areal:105 m2
Opførelsesår:2008
Rum:4
Sagsnr.:1294

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning