Inspektørbakken 30, 3900 Nuuk

På toppen af Inspektørbakken - meget tæt på midtbyens pulserende caféliv og kulturelle udbud på den ene side, samt diverse sportsfaciliteter på den anden side, finder du denne smukke og velindrettet familievilla på 175 m2 - opført i 1977. Villaen der er beliggende i et roligt og børnevenligt område, blev moderniseret i 2009 med nyt tagpap, Wega vinduer og facade.

Indretning
Stueplan: Lys og rummelig entré med garderobeplads, 5 højskabe, spotbelysning, delvis skibsplankegulv og granitgulv og gulvvarme. Mellemgang med adgang til badeværelse, stue samt trappeføring til 1. sal. Lækkert badeværelse med gulve af skibsplanker, hvide skabselementer samt aflukket og stort bruserum. Stor opholdsstue med plads til den store flydesofa, gulve af skibsplanker, udgang til stor sydvendt terrasse. Fra stue er der åben forbindelse til køkken og spisestue. Stort og funktionelt køkken med masser af bordplads, hvide grebsløse elementer fra HTH med softlock, stort gaskomfur, opvaskemaskine samt køle-/fryseskab i stållook. Spisestue med klinkegulv og gulvvarme. Stort teenageværelse med skabsplads. Bryggers med kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

1. sal: Stor fordelingsrum som for eksempel kan bruges som kontor, tv-stue eller lignende, gulve af skibsplanker. Derfra er der adgang til 3 rigtige fine værelser med skrå vægge, hvoraf det værelse har udgang til en skøn vestvendt altan, med kig over Godthåbsfjorden og Nuuk stadion.

Til villaen er der et tilhørende isoleret og opvarmet skur på ca. 20 m2.

Sagsfakta

Type:Villa, 1 fam.
Kontantpris:4.245.000 kr.
Udbetaling:215.000 kr.
Brutto:20.725 kr.
Netto:15.963 kr.
Ejerudgift pr. md.:599 kr.
Areal:175 m2
Opførelsesår:1977
Rum:5
Sagsnr.:1311

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Miki R. Lynge
Miki R. Lynge
Cand. Jur., Indehaver
Telefon: +299 556699

Jeg vil gerne se boligen: