Avalequt 37, 3905 Nuussuaq

Stor og attraktiv 5 rums rækkehus, beliggende på et af Nuussuaqs mest familievenlige adresser. Lad dine børn lege trygt med de andre børn på vejen. Meget tæt på Kangillinnguit skolen med dertilhørende legefaciliteter, de gode daginstitutioner Annersuaq og Sikkersoq, Brugseni Natalies og busstop på den ene side. På den anden side kigger du direkte ned på badesøen og naturen, som om vinteren bliver omdannet til langrendsløjpe. I gåafstand findes også det dejlige naturområde ved Ippiarsuk stranden, som om sommeren er et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Ejendommen har 115 m2 fordelt på 3 plan.
Offentlige rente- og afdragsfrie lån.

Indretning
Stueplan: Entré med klinkegulv og garderobeplads med pæne skydedøre. Rummelig bryggers med skabsarrangement og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkken og stue i åben forbindelse. Nyere lyst Ikea køkken monteret i 2017 samt nyere gulve - også fra 2017. Masser af dejligt lysindfald fra de store og nye vinduer i stuen. Flot udsigt til Malenefjeldene og Sermitsiaq.

1. sal: Rummelig fordelingsgang. Stort og lækkert badeværelse med klinkegulv i mørk granit. Meget stort værelse, perfekt som legerum til børn, med rigtig godt lysindfald. Pænt soveværelse med god skabsplads. Fra fordelingsgangen er der adgang til den store vestvendte terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen nydes. Perfekt til grill med familie og venner - når vejret tillader det. Gulv i massivt parketgulv i alle værelser og fordelingsgang.

Underetage: 2 pæne værelser og god udsigt til badesøen.

Derudover er der et udhus på ca. 4 m2 tilknyttet ejendommen.

Sagsfakta

Type:Rækkehus
Areal:115 m2
Opførelsesår:1991
Rum:5
Sagsnr.:1315

Kontakt os for mere info eller bestilling af fremvisning

Miki R. Lynge
Miki R. Lynge
Cand. Jur., Indehaver
Telefon: +299 556699